Followers

Klik Sekali

All Year Round Sales - Jualan Murah

Anda Mencari Sesuatu?

KLIK AJER DI SINI

Related Posts with Thumbnails

Wednesday, November 10, 2010

TERIMA KASIH KHIR TOYO... PETANG TADI SIAP ANNOUNCEMENT LAGI.


PETANG TADI DALAM JAM 17:00 TETIBA 

'PENGUMUMAN! PIHAK KONTRAKTOR MBSA AKAN MENJALANKAN OPERASI MENYEMBUR NYAMUK DIKAWASAN ANDA SEBENTAR LAGI. HARAP MAKLUM.'

Sebelum ni tak perasan lak ada pengumuman tetiba dengar bunyi enjin motor senbur aje.... siap sembur sekeliling (termasuk belakang rumah sekali).. perghhh.... Ni yang aku sayang KHIR TOYO ni....

Nasib baik aku tak pegi KPJ/SMC tengahari tadi ingat nak gi melawat ahli qariah yang menjalani pembedahan.....

Khir Toyo dimasukkan ke hospital, disyaki demam denggi

November 10, 2010
Khir dipercayai mengalami demam denggi. — gambar fail
SHAH ALAM, 10 Nov — Ketua Pembangkang Selangor, Datuk Seri Dr Mohamad Khir Toyo dimasukkan ke Pusat Perubatan Selangor (SMC) di sini pagi tadi kerana disyaki menghidap demam denggi.
Anggota Dewan Undangan Negeri (Adun) Sungai Panjang itu dimasukkan ke hospital tersebut kira-kira pukul 10 pagi selepas mengadu demam, sakit kepala dan badan menggeletar.
Isteri beliau, Datin Seri Zaharah Kechik ketika dihubungi berkata beliau yang bimbang dengan keadaan kesihatan suaminya itu terus membawanya ke SMC untuk pemeriksaan lanjut.
“Apabila tiba di hospital, doktor yang melakukan pelbagai pemeriksaan termasuk mengambil sampel darahnya mengesyaki Datuk Seri mungkin mengalami demam denggi.
“Dr Khir kemudian diminta untuk menjalani rawatan lanjut bagi memastikan keadaannya baik dan beliau kini berehat di wad,” kata beliau.
Sementara itu, ketika membahaskan ucapan Belanjawan 2011 di persidangan Dewan Undangan Negeri (DUN) di sini hari ini, anggota Dewan Undangan Negeri (Adun) Sekinchan daripada DAP, Ng Suee Lim menanyakan di mana Khir yang tidak hadir untuk mendengar perbahasan.
Adun Sungai Pelek daripada Barisan Nasional (BN) Yap Ee Wah, bangun dan memberitahu dewan bahawa Khir tidak hadir pada hari ini kerana dimasukkan ke hospital disyaki menghidap demam denggi. — Bernama

No comments:

Cerita Dolu Dolu