Followers

Klik Sekali

All Year Round Sales - Jualan Murah

Anda Mencari Sesuatu?

KLIK AJER DI SINI

Related Posts with Thumbnails

Monday, August 15, 2005

Dapat Anak Buah Baru

Adik ipar aku pada 12 Ogos 2005 telah melahirkan seorang anak lelaki seberat 3.0 kgs pada 17:25. Alhamdulillah semuanya sihat termasuk ibu dan anak. Nama belum official tapi Muhammad Khidir (sempena nama Nabi Allah Khidir - sapa tak tau? kena baca kisah nabi). Gambar nak masukkan tak boleh lagi sebab computer buat hal pulak. Nantilah di update gambar pulak. Isteri aku tetiba je cakap tak nak bagi nama Asmawi ke? Ha ha ha. . . tapi paling best sekali apabila dia cakap kalau kitorang dapat anak lelaki (belum ada lagi lah) boleh bagi nama Adli Aman Ramli. Hmmm. . . bagus jugak tu. Sesuai sangatlah dengan anak aku yang lain 'Adli Trio' + 1? Entah bila lah agaknya. Tapi aku nak anak perempuan. . .hu hu hu

1 comment:

edryna said...

tahniah dpt anak buah baru..
good luck semoga berjaya dlm perjuangan utk dpt anak perempuan pulak... :-)

Cerita Dolu Dolu