Followers

Klik Sekali

All Year Round Sales - Jualan Murah

Anda Mencari Sesuatu?

KLIK AJER DI SINI

Related Posts with Thumbnails

Monday, December 20, 2010

2 HARI TAK SENTUH KOMPUTER.


Berehat bersama anak cucu bonda tercinta seramai 28 orang semuanya hadir - takde tinggal seorang pun bertempat di Kemensah, Ulu Kelang. 2 hari 1 malam - charter terus. Mem aje risau sket sebab jalan sempit giler.... sebab barang pun banyak pegi ngan Estima..... paling lebar dalam kelasnya... ha ha ha. Balik suh adik ipar drive sampai bawah. Wonderful time together with family, siblings, niece & nephew.

2 comments:

Isa said...

Ada Pochong jadian tak bro... hahaha..

mahaza said...

Pocong jadian... ha ha ha... tengah check gambar kot-kot ada real punya sebab ropanya dekat-dekat situ ada kubo... belum jumpa lagi.

Kalau ada pun dorang cuak giler... adik-adik rugby player... kena sesah naya..... belum kira tidur-tidur ayam di bantainya anak-anak buah melalak - karaoke sampai nak ke subuh. Belum lagi kesah anak anak dah terjun ke dalam air pukul 4:00 pagi... aduyai tapi memang best lah sebab chalet semua kitorang booking. Sib baik sungai tu takleh booking sekali. ha ha ha

Cerita Dolu Dolu