Followers

Klik Sekali

All Year Round Sales - Jualan Murah

Anda Mencari Sesuatu?

KLIK AJER DI SINI

Related Posts with Thumbnails

Monday, September 05, 2005

SEMOGA SUKSES

Hari ini 5 September 2005 hingga 7 September 2005 bermulalah 'perang' anak-anak tahun enam. UPSR telah bermula, pelajaran telah diulangkaji, guru-guru sekolah dan tiusyen dah habis tunjuk-ajar, ibubapa belum habis pening kepala. SEMOGA SUKSES dalam menghadapi peperiksaan UPSR dan jangan lupa bagi mereka yang akan mengambil ujian PSRA (di Selangor) pada 27 September 2005 ~ 29 September 2005 ini.
Kek Aura UPSR
Hasil tangan seorang ibu yang gundah gulana sedang anaknya menghadapi peperiksaan.

9 comments:

Chairman said...

ingat zaman kita dolu dolu time peperiksaan penilaian darjah 5...

mahaza said...

Huh ! lama tu....

Anonymous said...

pap, nice la the new lay out.

ya ... saya pun ambik Penilaian Darjah 5. Waaah org lama betul la.

DarlingLara said...

err .. saya tadi yg di atas tu!!

papaadlis said...

DarlingLara said...
err .. saya tadi yg di atas tu!!

dah agak dah....

DarlingLara said...

aiyaaa how kam u no it was me aa pap?

papaadlis said...

DarlingLara said...
aiyaaa how kam u no it was me aa pap?

kat mana aku pegi sorang je shorten my nick. ahaks

EdRyNa said...

Colourful kek aura upsr..but looks tempting..huh harus pergi secret receipe cari kek.
semoga ur son berjaya dlm upsr..

teringat masa drjh 5 dulu nak ambil peperiksaan penilaian..since my mom is a teacher i x pernah merasa pergi tuisyen. my mom ajar sendiri, takut i rasa bosan dia pilih 5-6 student from my class belajar sama.alhamdullilah berjaya seperti apa yg diidamkan. tapi my mom punya garang tu yg takut sampai belajar betul2..hahahaha

papaadlis said...

kek tu takde jual ekkk

Cerita Dolu Dolu