Followers

Klik Sekali

All Year Round Sales - Jualan Murah

Anda Mencari Sesuatu?

KLIK AJER DI SINI

Related Posts with Thumbnails

Thursday, July 28, 2005

CSI

Dah lama aku tak menulis dalam blog aku nih. Kesibukan amat ketara sekarang. maybe lepas ni aku boleh menulis bebanyak lah sikit kot sebab komputer pun dah okay kat rumah. Banyak benda boleh cerita, banyak bahan boleh di kupas (ingat bawang?) tapi aku ralat sikit tak dapat tengok CSI Season Finale malam tadi. Argghhh. Ada seminar lah pulak tapi nak buat camana kan? CSI tu hiburan, seminar tu ada manafaatnya. Kagum aku pada Dr.Nordin (pengasas World Wellness + RX Water) sebab dari pesakit kanser yang kena buat kimoteraphy, rambut dah nak habis, semalam first time jumpa (dulu tengok gambar lah kan?) lebat dah rambut dia. Menyebabkan aku mula berangan nak pakai RX Shower (buat permulaan lah). Harap-harap aku tak terrmiss ulangan CSI Season Finale minggu ni (kalau tak silap hari Ahad kot?).

1 comment:

wakdojer said...

NI tentang citer CSI yang Quentin Tarantino directed tu ker? Hampeh tul ler aku missed, Aku jarang miss any citer by Tarantino ... kat mana yer nak dapatkan VCD CSI Finale ni.

Cerita Dolu Dolu