Followers

Klik Sekali

All Year Round Sales - Jualan Murah

Anda Mencari Sesuatu?

KLIK AJER DI SINI

Related Posts with Thumbnails

Monday, September 20, 2010

PELIK? ANAK DIA BUKANNYA KECIL LAGI.

Harap polis membuat siasatan terperinci termasuk maklumat luaran. Anak-anak allahyarham bukannya masih kecil. Kenapa anak saudaranya yang keluarkan kenyataan dan amat tergesa-gesa seperti hendak mengesahkan kematian beliau tiada unsur jenayah? Kenapa tak tunggu dahulu atau tunggu kenyataan penuh dari polis?untuk elak spekulasi? Menambah spekulasi adalah. Anak saudara umur 32 disuruh uruskan hal perkahwinan anaknya yang akan kahwin tahun depan? Kita tunggu juga siasatan rakaman perbualan dazri syarikat Telco jika ada untuk mengesahkan cerita. 

Dua wasiat tauke kosmetik


AHLI keluarga Sarina berkumpul untuk mengetahui perkembangan lanjut mengenai kematiannya di Taman Pauh Jaya, Bukit Mertajam semalam.


BUKIT MERTAJAM – Pengasas produk kecantikan jenama Aveer, Sarina Jaafar (gambar) yang ditemui mati tergantung di dalam bilik di rumahnya di Taman Pauh Jaya di sini kelmarin sempat meninggalkan dua wasiat kepada anak saudaranya sebelum menemui ajalnya.
Naimah Sahid, 32, memberitahu, dua wasiat itu ialah mengamanahkannya supaya menjaga keempat-empat anak Sarina dan menguruskan majlis perkahwinan anak sulungnya, Mohd. Azrul Affendi Zakaria, 24, yang dijadualkan berlangsung Januari tahun depan.
Naimah mendakwa, perkara itu diucapkan sendiri oleh Sarina, 43, dalam perbualan telefon selama empat minit pada pukul 8.03 pagi kelmarin.
Katanya, selain wasiat tersebut, Sarina juga ada mengatakan yang dia tidak mampu lagi menanggung tekanan yang dihadapi ekoran masalah keluarga.
“Sebelum ini pun Mak Anjang (Sarina) kerap mengadu masalah itu kepada saya dan setiap kali mengadu dia akan mengatakan yang dia sudah berputus asa untuk menghadapi bebanan tersebut.
“Pada hari raya pertama, Mak Anjang ada datang rumah saya di Padang Serai, Kedah untuk mengadukan masalah itu kepada saya dan kelmarin dia datang lagi dengan tujuan yang sama,” ceritanya ketika ditemui di sini semalam.

No comments:

Cerita Dolu Dolu